INTEGRACIJA

Za pomembne poslovne funkcije, kot so načrtovanje proizvodnje, logistika, računovodstvo in finance, se podjetja danes v veliki meri zanašajo na ERP programsko opremo. Aplikacija 3K Document Cycle ne menja vsebin, ki so v ERP sistemu že ustrezno podprte, temveč jih ustrezno nadgrajuje. Za uspešno uvedbo je ERP integracija ključnega pomena saj preprečuje podvojene vnose, ročno prenašanje podatkov med obema sistemoma in omogoča ustrezno zaporedje dogodkov v poslovnem procesu. Pri naših naročnikih je 3K Document Cycle povezan s sistemi SAP, INFOR, Navision, Pantheon in drugimi. Tudi, če vašega ERP sistema ni na seznamu, se bomo v sodelovanju z vašimi IT strokovnjaki z njim ustrezno povezali.

 

Nekaj tipičnih vsebin, ki se prenašajo iz ERP v 3K Document Cycle: poslovni partnerji, zaposleni, stroškovna mesta in konti, vhodni računi, šifrant izdelkov... Nekaj tipičnih vsebin, ki se prenašajo iz 3K Document Cycle v ERP: podatki za knjiženje računa, podatki za izplačilo potnega naloga, podatki za izplačilo nagrad za inovacije, koristne predloge, spremembe statusa izdelkov...

 

Seveda se lahko podobno kot z ERP programsko opremo 3K Document Cycle ustrezno integrira tudi z različnimi javnimi storitvami ali drugimi namenskimi aplikacijami.